Wandelcoaching / Workshops voor volwassenen

Lijkt het jou ook zo heerlijk om even afstand te nemen van jou dagelijkse beslommeringen en jouw innerlijke sleutel te vinden midden in de natuur? Dan ben je bij mij aan het goede adres, als wandelcoach kan ik je hierbij begeleiden door ècht naar je te luisteren. Ik doe dit door middel van al wandelend in gesprek te gaan en we zetten samen gemotiveerde stappen om jou doel(en) te bereiken. Laten we dus samen op pad gaan.

  • wandelcoaching  worden gegeven in de ochtend of in de lente/zomer ook ’s avonds.
  • vertrekpunt: parkeerplaats sportpunt Het Groene Woud in Kapelle.
  • bij de wandelcoaching zit een flesje water en een versnapering inbegrepen.

Ook hebben wij hele mooie (natuur)workshops aan te bieden om samen met jou stap voor stap op zoek te gaan naar jezelf en bepaalde patronen in denken en doen waar je zelf geen uitzicht in hebt. Tijdens de (natuur)workshops werken wij met symbool-opdrachten en nemen we alle tijd voor bezinning en gesprek. De (natuur)workshops zijn een éénmalige bijeenkomst.

Hieronder kun je lezen welke (natuur)workshops er te volgen zijn;

  • Omgaan met rouw -> “Kun je wel omgaan met zo een groot verlies”? “Het word eerder erger dan minder”. Zomaar wat uitspraken over rouw die voorbij komen. We kunnen nergens leren hoe we met verlies om kunnen gaan. Ik geef deze workshop door samen te kijken naar de lichtpuntjes en herinneringen binnen het verlies van een dierbare persoon. Want; “Inzicht is de sleutel tot uitzicht”, ook in deze soms zo uitzichtloze situatie.

 

  • Tijd van verbinding -> We leven helemaal langs elkaar heen, ik heb dan ook het idee dat we niet meer echt in contact zijn met elkaar. Is dit herkenbaar voor jullie gezin? Gun jezelf en je gezin dan deze workshop om weer in verbinding te komen met elkaar. Deze workshop is ook te boeken voor teams die elkaar (nog) niet zo goed kennen en daardoor niet echt verbonden zijn met elkaar.

 

  • In contact met je hart -> Ken je dat gevoel dat er zo veel in je hoofd zit aan gedachten en prikkels zodat je eigenlijk niet de rust vind om het geordend te krijgen? Dan weet ik zeker dat je heel blij gaat zijn met deze workshop om te leren hoe je weer in contact met je hart kan komen, door minder te denken en meer te voelen.

 

  • Op weg naar vertrouwen -> Dit is een speciale workshop voor moeders die onzeker zijn over het moederschap. Je kent vast wel die gedachtes; Doe ik het wel goed? Ik wil niet zo een mopper moeder zijn. Hoe doet een ander dat toch?

 

  • Het gouden randje -> Heb jij soms ook niet de moed om naar buiten te gaan of iets te ondernemen omdat je zo moe bent van alles en het gevoel dat je tegen een burn-out aan zit of er midden in zit? Neem dan deel aan deze geweldige workshop.

 

Geef jezelf vandaag nog een wandelsessie of één van deze mooie workshops cadeau, door een mailtje te sturen of telefonisch een afspraak in te plannen.