Recensies

Schrijf een recensie

Janneke hartelijk bedankt voor de fijne leerzame sessies. Onze dochter ging graag naar je toe en gaf zelf aan dat ze heel veel heeft geleerd. De rust de tijd, de gezelligheid en je luisterend oor gaf voor haar een gevoel van veiligheid!! Ze durfde alles bij je neer te leggen. Deze training heeft haar veel positieve inzichten gegeven. Happy life aan onze kant echt een aanrader!

Moeder van een meisje van 10

Onze zoon is bij Janneke geweest voor 6 sessies. Hij voelde zich al snel op z’n gemak door haar rustige en persoonlijke benadering. Ze keek naar z’n kwaliteiten en gebruikt vaak concrete, dagelijkse situaties om onderwerpen te bespreken en hoe deze aan te pakken. Ze heeft een positieve insteek en luistert goed!

Moeder van zoon van 11 jaar

Onze dochter kreeg problemen na overlijden van haar tante waardoor ze helemaal niet meer zichzelf was.. maar dankzij Janneke zit ze nu weer helemaal lekker in der vel!! Dankjewel Janneke!!!

Moeder van Lieke

Het gaat gelukkig heel goed met onze dochter!

Ze vindt sommige dingen soms nog wel spannend, zoals zwemles en kinderfeestjes, maar ze gaat het niet uit de weg en komt dan elke keer blij thuis, en dat is mede aan jouw begeleiding te danken!

Nogmaals bedankt!

moeder van dochter 6 jaar

Onze dochter heeft een paar fijne sessies gehad bij Janneke, waardoor ze weer sterker in haar schoenen is gaan staan. Elke keer had ze weer zin om te gaan en kwam ze blij terug! Echt een aanrader voor als je kind hulp nodig heeft.

Marieke

Onze dochter was erg bang om fouten te maken op school. Hierdoor blokkeerde ze op school en kwam boos en gefrustreerd thuis. Ook wilde ze niet naar school en klaagde over buikpijn en hoofdpijn. Samen met Janneke heeft ze 11 sessies doorlopen en geleerd dat fouten maken mag. Janneke heeft hier diverse hulpmiddelen voor gebruikt die aansloten bij de belevingswereld van onze dochter. Ze is enorm gegroeid, heeft zelfvertrouwen gekregen en spannende dingen blijven minder lang hangen in haar hoofd.

 

Janneke is eerlijk, luistert goed en benoemt de dingen zoals ze zijn. Ook ikzelf heb veel geleerd aan onze contact momenten!

 

Kortom: heb jij advies nodig over je kind? Dan ben je bij Janneke aan het beste adres!

Helena

Wat heeft onze dochter een fijne tijd gehad bij Janneke! Ze vond het altijd fijn om naar Janneke te gaan en wat een fantastisch resultaat hebben mijn dochtertje en Janneke samen bereikt! Onze dochter is veel zelfverzekerder geworden en opengebloeid! Heel mooi om te zien!

Familie Hoondert

Na moeilijke jaren gehad te hebben op school en onze zoon echt niet meer naar school wilde hebben we zelf het initiatief genomen om bij Janneke aan te kloppen. Hij was al naar de sova training op school geweest maar dit was duidelijk niet afdoende.

Na een pittige start (hij vond het helemaal niets om ‘anders te zijn’ als de andere kinderen uit de klas die dit niet moesten) ging hij de leuke, positieve kant van de training, en vooral van de aangereikte handvatten door Janneke inzien.

10 sessies doorlopen en als een heel ander kind nu ‘afscheid’ genomen. Hij vind het jammer om niet meer naar Janneke te gaan.

Ze doet de training erg leuk, ruimte voor een praatje tussendoor, altijd een spelletje als afsluiting (waar veel sociale aspecten/vraagstukken in voorkomen), is heel rustig en heeft heldere tips (ook met betrekking tot de thuis opdracht).

Al met al: alleen maar winst!

E.

We zijn via via met onze dochter van toen 7 jaar bij Janneke terecht gekomen. Het klikte gelijk tussen Janneke en onze dochter. Onze dochter ging altijd met veel plezier naar Janneke toe. Door Janneke is het zelfvertrouwen van onze dochter gegroeid, en stelt ze zich meer open! Janneke doet altijd hele leuke dingen met onze dochter. Van tekeningen maken tot spelen in de tent. Ik raad Janneke zeker aan. Onze dochter is nu 8 jaar en veel gegroeid doordat ze naar Janneke is geweest. Heel erg bedankt voor alles Janneke.

Bianca T.

Nadat we bij andere hulpverlener instanties hulp hadden gezocht zonder resultaat kwamen we via via bij Janneke van Praktijk Happy Life terecht voor onze dochter en Janneke was de eerste die echt iets ging doen met ons gevoel en onze emoties (het mocht er zijn en werd niet weggestopt met medicatie). We zijn zo blij dat we de stap hebben genomen, we weten nu hoe we ons gevoel op een fijne manier kunnen uiten naar elkaar toe en kunnen zo ook beter met onze emoties omgaan, omdat we ook weten wat we van elkaar spiegelen. We hebben geleerd wie we zijn en mogen zijn als persoon apart en als gezin. Janneke coacht op een fijne manier door echt te luisteren, ook naar de dingen die ‘niet gezegd’ worden, maar door creatieve opdrachten of spel er wel uit komen. Janneke evalueerde per sessie zodat wij als ouders ook heel veel over onszelf leerden en welke invloed dat ook had zodat niet alleen onze dochter veranderde, maar ons hele gezin veranderde mee. Het was altijd weer ‘een feestje’ voor onze dochter om naar Janneke te mogen gaan.

Wij bevelen Janneke zeker aan als je er zelf of samen niet meer uitkomt!

Familie S.

Onze dochter heeft een aantal coaching sessies gehad bij Janneke en dat is allemaal heel goed gegaan. Janneke kan goed luisteren en mijn dochter vond het erg prettig om naar haar toe te gaan. Ze kon goed haar verhaal kwijt bij Janneke en moest verschillende spelletjes doen.
Ik beveel Janneke van harte aan!

Fam. v/d K.

Op de georganiseerde vrouwenavond ging ik creatief aan de slag, om inzichtelijk te maken, wie ik ben, waar ik sta en wat mijn droom is! Een inleidend praatje wat Janneke hield, maakte veel duidelijk!
De avond vloog om! Soms was het een gezellig kletsen en dan ineens een vraag; waar je dieper over na mocht denken! Een verhelderende workshop! Heerlijk er even tussen uit als moeder, vrouw! Het creatieve bezig zijn geeft inzicht! Soms was het heerlijk stil en hoorde je het bladeren vd de boeken en was ieder diep in gedachten verzonken! Een waardevolle avond!

Jolanda

Donderdag 23 juli stapte ik de praktijkruimte bij Janneke binnen. We hadden een afspraak. Een kennismaking en tevens afstemmen over eventuele samenwerking. Al snel merkte ik dat we veel gemeen hadden en dat we op één lijn zitten wat betreft ideeën, uitwerking en opvattingen. Wat was dit een leuk gesprek! Op naar het vervolg Janneke! Ik zie uit naar de samenwerking en vormgeving van wat we op willen zetten.

Corrie van Hartelijkverbonden.nl

Door de ‘Ik leer leren training’ heb ik geleerd welke manier van leren het beste bij mij past. Ik ben er achter gekomen dat ik d.m.v. afbeeldingen beter kan onthouden.
Het invullen van een weekplanner geeft mij houvast en structuur, en hierdoor laat ik de dingen niet meer op het laatste moment aankomen.
Ik kon al met een mindmap werken, maar Janneke heeft mij geleerd hoe ik dit beter kan inzetten.
Ik ervaar nu meer rust waardoor ik me beter kan concentreren en heb ik minder last van stress.
Het werkboek van deze training is heel toegankelijk en staat vol met bruikbare tips. Het werkboek houd ik bij de hand zodat ik hier af en toe in kan kijken.
Bedankt Janneke voor de goede begeleiding!

Esmee J.

Recensie:
Omdat onze dochter wat lastiger kan concentreren op school en Janneke op dezelfde school werkt, zijn we bij haar terecht gekomen omdat zij kan helpen met het aanreiken van handvatten om de concentratie te verbeteren. Terwijl we bij haar terecht gekomen zijn is ook gebleken dat onze dochter dyslexie heeft waarop Janneke ons heeft gezegd dat ze daar ook mee kan helpen.
Ondertussen is de traject klaar en moeten we zeggen dat het zeer aangenaam is verlopen. Onze dochter ging er ook altijd met veel plezier naar toe en heeft nu ook een paar goede handvatten om zich te kunnen concenteren en kan met een aantal van die handvatten rust in haar hoofd creëren.
Ook moeten we zeggen dat de “bereikbaarheid” van Janneke erg goed is. Ze heeft ons meerdere keren op het hart gedrukt dat we haar altijd vragen mogen stellen of hulp mogen vragen op dit gebied.
Al met al een zeer prettige, professionele en vooral deskundig verloop van de behandeling! Onze dochter vond het ook erg jammer dat ze niet meer naar Janneke toe ging omdat het traject afgerond was.

Arnold

Over Happy Kids Coaching:
Mijn zoon zat op school niet lekker in zijn vel. Er waren regelmatig conflicten in de klas en bij het spelen op het schoolplein voelde hij zich vaak buiten gesloten. Het gevoel gepest te worden en ‘dat de hele wereld op hem uit is’. De juf vond het ook lastig om hier de vinger op te leggen wat er nu precies aan de hand was. Samen met school besloten we tot een training sociale vaardigheden. De intern begeleider van school gaf ons een aantal suggesties voor coach-praktijken. Na wat eigen onderzoek besloot ik contact op te nemen met Janneke van Happy Kids Coaching.
Toen ik een afspraak had gemaakt voor het intakegesprek ontving ik het intake-formulier. Ik moet zeggen, dat was best uitgebreid en het duurde even voordat alles was ingevuld. Bij sommige vragen had ik wel zoiets van: is dit echt nodig? Maar al snel zou het blijken van wel. Voor een behandelaar is het gewoon heel belangrijk om gedetailleerde informatie te hebben.
Bij het intake-gesprek stelde Janneke heel veel vragen. En waar ik dacht dat het om sociale vaardigheden ging, bleek dat mijn zoon de scheiding niet goed had verwerkt. Hij was toen nog maar klein en het had hem echt overvallen. Het voorstel van Janneke was daarom geen sociale vaardigheden training, maar scheidingsverwerking met bijbehorend werkboek.
Het traject bestond uit 8 sessies van 1 uur. Het laatste kwartier was ingeruimd voor terugkoppeling met papa of mama. Met de oefeningen in het werkboek en met behulp van verschillende spelvormen heeft mijn zoon geleerd zijn gevoelens onder woorden te brengen. En daarmee ook de verwerking van die gevoelens. Het werkboek is een super goed hulpmiddel. Als ouder krijg je ook de nodige (soms moeilijke) inzichten.
Janneke gaat daar ook goed mee om. Er is ruimte voor, dat is fijn. Toen het einde van de 8 sessies in zicht kwam vertelde mijn zoon dat hij het jammer vond dat hij straks niet meer naar Janneke hoefde. Het klikte zo goed en hij heeft heel veel van haar geleerd. Ik ben ervan overtuigd dat dat komt omdat Janneke echt kijkt naar wat het kind nodig heeft en daarnaar handelt. Mijn zoon is door de coaching enorm vooruit gegaan op school. Hij kan beter overweg met de kinderen in zijn klas en heeft weer het gevoel erbij te horen.
Omdat de leervaardigheden van mijn zoon ook nog de aandacht nodig hadden (en omdat hij nog geen afscheid wilde nemen), is hij nu bezig met de training Ik Leer Leren. Want hij gaat over iets meer dan een half jaar naar de middelbare school! Zelf vind ik het ook jammer dat de coaching sessies straks afgelopen zijn, want hij heeft er echt veel baat bij gehad (en ikzelf ook).
Ik beveel Janneke en haar werkwijze van harte aan. Ze kan goed luisteren en bepaalt dan wat het kind nodig heeft. Dat is wat mij betreft het allerbelangrijkste: uitgaan van de behoefte van het kind en niet wat theoretisch de juiste behandeling zou moeten zijn.
Een heel verhaal, maar ik kreeg het niet korter!

Judith