Recensies

Schrijf een recensie

Op de georganiseerde vrouwenavond ging ik creatief aan de slag, om inzichtelijk te maken, wie ik ben, waar ik sta en wat mijn droom is! Een inleidend praatje wat Janneke hield, maakte veel duidelijk!
De avond vloog om! Soms was het een gezellig kletsen en dan ineens een vraag; waar je dieper over na mocht denken! Een verhelderende workshop! Heerlijk er even tussen uit als moeder, vrouw! Het creatieve bezig zijn geeft inzicht! Soms was het heerlijk stil en hoorde je het bladeren vd de boeken en was ieder diep in gedachten verzonken! Een waardevolle avond!

Jolanda

Donderdag 23 juli stapte ik de praktijkruimte bij Janneke binnen. We hadden een afspraak. Een kennismaking en tevens afstemmen over eventuele samenwerking. Al snel merkte ik dat we veel gemeen hadden en dat we op één lijn zitten wat betreft ideeën, uitwerking en opvattingen. Wat was dit een leuk gesprek! Op naar het vervolg Janneke! Ik zie uit naar de samenwerking en vormgeving van wat we op willen zetten.

Corrie van Hartelijkverbonden.nl

Door de ‘Ik leer leren training’ heb ik geleerd welke manier van leren het beste bij mij past. Ik ben er achter gekomen dat ik d.m.v. afbeeldingen beter kan onthouden.
Het invullen van een weekplanner geeft mij houvast en structuur, en hierdoor laat ik de dingen niet meer op het laatste moment aankomen.
Ik kon al met een mindmap werken, maar Janneke heeft mij geleerd hoe ik dit beter kan inzetten.
Ik ervaar nu meer rust waardoor ik me beter kan concentreren en heb ik minder last van stress.
Het werkboek van deze training is heel toegankelijk en staat vol met bruikbare tips. Het werkboek houd ik bij de hand zodat ik hier af en toe in kan kijken.
Bedankt Janneke voor de goede begeleiding!

Esmee J.

Recensie:
Omdat onze dochter wat lastiger kan concentreren op school en Janneke op dezelfde school werkt, zijn we bij haar terecht gekomen omdat zij kan helpen met het aanreiken van handvatten om de concentratie te verbeteren. Terwijl we bij haar terecht gekomen zijn is ook gebleken dat onze dochter dyslexie heeft waarop Janneke ons heeft gezegd dat ze daar ook mee kan helpen.
Ondertussen is de traject klaar en moeten we zeggen dat het zeer aangenaam is verlopen. Onze dochter ging er ook altijd met veel plezier naar toe en heeft nu ook een paar goede handvatten om zich te kunnen concenteren en kan met een aantal van die handvatten rust in haar hoofd creëren.
Ook moeten we zeggen dat de “bereikbaarheid” van Janneke erg goed is. Ze heeft ons meerdere keren op het hart gedrukt dat we haar altijd vragen mogen stellen of hulp mogen vragen op dit gebied.
Al met al een zeer prettige, professionele en vooral deskundig verloop van de behandeling! Onze dochter vond het ook erg jammer dat ze niet meer naar Janneke toe ging omdat het traject afgerond was.

Arnold

Over Happy Kids Coaching:
Mijn zoon zat op school niet lekker in zijn vel. Er waren regelmatig conflicten in de klas en bij het spelen op het schoolplein voelde hij zich vaak buiten gesloten. Het gevoel gepest te worden en ‘dat de hele wereld op hem uit is’. De juf vond het ook lastig om hier de vinger op te leggen wat er nu precies aan de hand was. Samen met school besloten we tot een training sociale vaardigheden. De intern begeleider van school gaf ons een aantal suggesties voor coach-praktijken. Na wat eigen onderzoek besloot ik contact op te nemen met Janneke van Happy Kids Coaching.
Toen ik een afspraak had gemaakt voor het intakegesprek ontving ik het intake-formulier. Ik moet zeggen, dat was best uitgebreid en het duurde even voordat alles was ingevuld. Bij sommige vragen had ik wel zoiets van: is dit echt nodig? Maar al snel zou het blijken van wel. Voor een behandelaar is het gewoon heel belangrijk om gedetailleerde informatie te hebben.
Bij het intake-gesprek stelde Janneke heel veel vragen. En waar ik dacht dat het om sociale vaardigheden ging, bleek dat mijn zoon de scheiding niet goed had verwerkt. Hij was toen nog maar klein en het had hem echt overvallen. Het voorstel van Janneke was daarom geen sociale vaardigheden training, maar scheidingsverwerking met bijbehorend werkboek.
Het traject bestond uit 8 sessies van 1 uur. Het laatste kwartier was ingeruimd voor terugkoppeling met papa of mama. Met de oefeningen in het werkboek en met behulp van verschillende spelvormen heeft mijn zoon geleerd zijn gevoelens onder woorden te brengen. En daarmee ook de verwerking van die gevoelens. Het werkboek is een super goed hulpmiddel. Als ouder krijg je ook de nodige (soms moeilijke) inzichten.
Janneke gaat daar ook goed mee om. Er is ruimte voor, dat is fijn. Toen het einde van de 8 sessies in zicht kwam vertelde mijn zoon dat hij het jammer vond dat hij straks niet meer naar Janneke hoefde. Het klikte zo goed en hij heeft heel veel van haar geleerd. Ik ben ervan overtuigd dat dat komt omdat Janneke echt kijkt naar wat het kind nodig heeft en daarnaar handelt. Mijn zoon is door de coaching enorm vooruit gegaan op school. Hij kan beter overweg met de kinderen in zijn klas en heeft weer het gevoel erbij te horen.
Omdat de leervaardigheden van mijn zoon ook nog de aandacht nodig hadden (en omdat hij nog geen afscheid wilde nemen), is hij nu bezig met de training Ik Leer Leren. Want hij gaat over iets meer dan een half jaar naar de middelbare school! Zelf vind ik het ook jammer dat de coaching sessies straks afgelopen zijn, want hij heeft er echt veel baat bij gehad (en ikzelf ook).
Ik beveel Janneke en haar werkwijze van harte aan. Ze kan goed luisteren en bepaalt dan wat het kind nodig heeft. Dat is wat mij betreft het allerbelangrijkste: uitgaan van de behoefte van het kind en niet wat theoretisch de juiste behandeling zou moeten zijn.
Een heel verhaal, maar ik kreeg het niet korter!

Judith